Tokom aprila smo imali zadovoljstvo da izložimo naše proizvode na Međunarodnom Sajmu Građevinarstva SEEBBE 2016 na Beogradskom Sajmu. U periodu od 19. do 23. aprila smo predstavili naše nove i standardne tehnologije, proizvode i usluge, i sklopili nova partnerstva sa posetiocima iz zemlje i regiona. Na ovom sajmu smo prvi put imali priliku da izlažemo u sopstvenoj režiji, i slobodno možemo da kažemo da je sajam prošao veoma uspešno i da smo za korak bliži našem cilju - upoznavanjem našeg i stranog tržišta sa kvalitetom proizvoda i usluga kompanije Mirković Paneli.

Sajam Građevinarstva SEEBBE u Beogradu je najznačajniji specijalizovan sajam iz delatnosti građevine u regionu cele jugoistočne Evrope. Njegov međunarodni značaj je potvrđen prijemom u članstvo Unije Međunarodnih Sajmova (UFI) u Parizu, oktobra 1998. godine.

View the embedded image gallery online at:
http://www.mirkovicpaneli.rs/sr/novosti.html#sigProIde6c98dd3fc

U novembru smo učestvovali na internacionalnom sajmu podugovarača MIDEST 2015 u Parizu, gde smo tokom 4 dana izložili naše standardne i nove tehnologije i prozvode posetiocima iz cele Evrope. Kao član WEST METAL GROUP klastera smo predstavili Srbiju i našu industriju sa drugim kompanijama iz Zlatiborskog okruga. S ponosom mozemo da kažemo da je sajam protekao veoma uspešno, uspostavljeni su novi kontakti i partnerstva, i aktivno planiramo naše ponovno pojavljivanje na sajmu MIDEST 2016.

MIDEST 2015 je jedan od vodećih sajmova za internacionalne dobavljače industrijskog podugovaranja. Ova ključna platforma nudi jedinstvene brojke od 1600 izlagača iz 40 zemalja, preko 34 000 posetilaca, i više od 50 stranih organizacija koji su aktivni partneri sajma.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.mirkovicpaneli.rs/sr/novosti.html#sigProId79d3c955be